Menu

Seniorafdelingen

Frem Hellebæk Fodbold Seniorafdeling

Seniorafdelingen kan tilbyde fodbold til for aldre fra U19 og opefter. 

Vi har tre seniorhold, fordelt med 5 hold i DBU Sjællands turneringer et hold i  Serie 1, 2 hold I Dbu Sjælland serie 4, et hold i M+32 OldBoys og endelig et hold i M+40 Veteran.

Derudover har vi "Fædrebolden" hvor fædrene til nogle af vore ungdomsspillere mødes en gang om ugen og spiller en gang fodbold og dette gør de året rundt ligger faktisk kun stille når jul og nytår falder på dagen, hvor de normalt spiller, nemlig onsdag. 

Seniorernes træningstider finder du næste side, her kan du også finde kontaktdata på trænere og holdledere. Det samme gør sig selvfølgelig gældende for  M+32 Old Boys, M+40 Veteran og Fædrebolden

 

Ny cheftræner i seniorafdelingen. 

Ledelsen i Frem Hellebæk Fodbold har siden beslutningen om, at det var tid til fornyelse på træner fronten i seniorfodbolden, scannet fodbolduniverset for emner og har haft en del samtaler med interesserede parter.

Nu kan der så sættes navn på den nye cheftræner, som bliver Thomas Max Hansen. Nuværende assistenttræner i Lyngby med ansvar for det mentale område på superligatruppen.

Thomas er 45 år og har en stor fodbolderfaring, som bl.a. træner for Odder IGF og Virum Sorgenfri(begge Danmarksserie hold), samt hold som Hadsund og Blovstrød, begge serie 1. Thomas har i sin aktive karriere blandt andet spillet i Randers Freja, Viborg FF og FC Midtjylland

Thomas vil gerne spille offensiv fodbold og "går" selvfølgelig efter at vinde fodboldkampe, men ved også, hvor vigtigt det sociale element.er - og mener - at det skal være sjovt, at spille fodbold, når man spiller på serie 1 niveau.

Vi håber at denne nye konstellation, hvor Frederik Sandby fortsætter som assistenttræner kan få seniorfodbolden tilbage på sporet og vende udviklingen for klubbens 1. hold. Vi tror også at det kommende samarbejde mellem Thomas og Sandby vil være givende for dem begge.

I seniorafdelingen har vi som tidligere beskrevet et ønske om at kunne tilbyde fodbold til alle fra de 19 år og opefter. Det næste vi har på tegnebrættet der er at tilbyde lidt formiddagsbold til alle primært mænd over de 60-65 år, der mødes til en lille times "hyggebold" og måske 3 håndmadder med en vand i hallens cafeteria, eller hvad vi nu kan finde ud af. Meget mere følger når vi er klar i løbet af april måned, hvor vi også lidt mere målrettet vil gå efter de kommende "seniorer".