Menu

Unge

Velkommen i Frem Hellebæk Fodbold

I Frem Hellebæk Fodbold er vi meget glade for at byde velkommen til alle drenge/unge i alderen 14 til 17 år, som ønsker at prøve legen med den lille runde af alternativ de der ønsker at komme i gang med fodbolden igen og vil starte med at spille i en klub fordi de elsker at lege med bolden, spille fodbold og drømmer om at blive bedre/gode til det, samt fordi de gerne vil være sammen med kammeraterne.,

Fodbold kan spilles næsten alle steder, det eneste det kræver er en bold og er et par drenge/piger der har lyst, men det bliver sjovere i en klub som vores samtidig som fodbolden bygger broer på tværs af alder, køn, hudfarve og sprog, og som kan dyrkes næsten alle steder blot man har en fodbol

 

U13 - U17

Frem Hellebæk Fodbold ønsker at have motiverede spillere/medlemmer, der ønsker at udvikle sig, så de bliver så gode som muligt, til at spille fodbold. De allerdygtigste fodboldspillere på disse ældste årgange hører til på FC Helsingørs ungdomshold og kan derfor blive tilbudt muligheden for at komme ind og træne og spille kampe i FC Helsingør.

Her i Frem Hellebæk Fodbold(moderklub) fortsætter vi arbejdet med at udvikle spillerne/medlemmerne til at blive bedre fodboldspillere i forhold til den enkeltes ønsker og behov. Der kan opleves en endnu skarpere opdeling i forhold til evner og ønsker. Hvilket kan betyde ekstra træning til de bedste. Samtidig vægter vi stadigvæk det sociale sammenhold meget højt og forsøger at udvikle det endnu mere gennem træning, kamp, sociale arrangementer, træningslejre og deltagelse i eksterne stævner som Vildbjerg og Kronborg Cup med flere.

I Frem Hellebæk Fodbold stiller vi krav til os selv om at have et trænings- og klubmiljø, der er blandt de bedste og mest udviklende i området.

 Generelt for alle årgange, ønsker vi at gøre en indsats for at fastholde spillerne igennem årene i børne og ungdomsrækkerne ved at tilbyde en udviklende og udfordrende træning, samt et godt socialt sammenhold både i den enkelte årgang og på tværs af årgangene.

Herunder kan de træningsparate tilbydes at deltage i træningen  i en ældre årgang(Eksempel: U14 spiller kan tilbydes at træne med årgang U15).