Menu

Drenge

Velkommen i Frem Hellebæk Fodbold

I Frem Hellebæk Fodbold er vi meget glade for at byde velkommen til alle drenge i alderen 10 til 13 år, som starter med at spille i en klub fordi de elsker at lege med bolden, spille fodbold og drømmer om at blive gode til det, samt fordi deres forældre ved, at det er verdens bedste sport, som bygger broer på tværs af alder, køn, hudfarve og sprog, og som kan dyrkes næsten alle steder blot man har en fodbold.

U10 - U13

Træningen er aldersrelateret og tilpasset, så alle kan være med, der vil altid være et element af leg træningen.

Det er vores mål, at fortsætte med at udvikle spillernes individuelle færdigheder på alle niveauer. Den sportslig ansvarlige skal sikre, at træningen foregår efter Frem Hellebæk Fodbolds træningsprincipper og er aldersrelateret til pågældende årgang.

De allerdygtigste fodboldspillere i disse årgange bliver tilbudt en ugentlig talenttræning i FC Helsingør regi, udover dette træningstilbud, som vi i Frem Hellebæk Fodbold tilbyder. Samtidig stiller vi også krav til os selv her i Frem Hellebæk Fodbold om at have et træningsmiljø, der kan udfordre og fortsat udvikle vores børn, drenge/piger og ungdomsmedlemmer, der hvor de er.

Dette kan også medføre en begyndende opdeling af børnene i grupper hvor de bliver trænet/udfordret i forhold til evner og ønsker, samtidig som der også vil blive udtaget et første og andet hold, såfremt der er spillere til det.

Vi lægger samtidig også rigtig stor vægt på et social sammenhold på tværs af fodboldmæssige evner, der dyrkes ved både træning, kamp, sociale sammenkomster og under deltagelse i eksterne stævner som Vildbjerg og Kronborg Cup med flere.